Sprijiniți-ne să demonstrăm că sunteți altfel, adică mai buni, mai serioși, mai onești și mai eficienți decât cred alții!
Ghidul de susținere a echivalării se adresează tuturor susținătorilor acesteia, care au semnat petiția. În cazul în care nu ați reușit să semnați până acum Petiția pentru echivalarea studiilor postliceale, o puteți face aici urmând să fiți redirecționat/ă către Ghid

Itemi de îndeplinit

pentru a susține demersul privind Echivalarea

01 Distribuiți Petiția pentru echivalare pe rețeaua de socializare Facebook, utilizați butonul ”distribuie” de mai jos. Încurajăm postările zilnice!

02
Recomandați Petiția și colegilor dvs. prin SMS, apăsați butonul ”Recomandă Petiția prin SMS” și completați câmpurile cu datele solicitate (nume și număr de telefon). În numele dvs. se va transmite un SMS colegilor menționați cu o recomandare de completare a Petiței.
03 Adăugați-vă prietenii de pe Facebook în grupul susținătorilor Petiței pentru Echivalare
04
Recomandați Petiția și colegilor dvs. din sistem prin e-mail, apăsați butonul ”Recomandă Petiția prin e-mail” și completați câmpurile cu datele solicitate (nume și adresă de e-mail).
05 Pentru a putea intra în vigoare, echivalarea are nevoie de tot sprijinul dvs.! La câți colegi le veți recomanda personal să semneze petiția?
06
Informați-vă! Un salariat Informat este greu de Manipulat!
07 Alăturați-vă eforturilor noastre de a face un sistem sanitar mai bun pentru dvs.! Doar împreună putem reuși!
Dacă doriți să beneficiați de sprijinul Federației „Solidaritatea Sanitară” și să asigurați participarea dvs. deplină la acțiunile Departamentului Asistente Medicale, vă recomandăm înscrierea în calitate de membru într-unul dintre sindicatele Federației!