Cele mai mari creșteri procentuale ale veniturilor nete se înregistrează în cazul medicului din unitățile neclinice, în varianta aplicării sporurilor din luna ianuarie 2018, procentul de creștere fiind același în cazul medicului din unitățile clinice și cel din secțiile ATI,UPU. Evoluția procentelor de creștere este similară și în cazul aplicării anexei 10.

Mai jos se disting diferitele niveluri de creștere ale veniturilor nete, comparativ între cele două modalități de aplicare a sporurilor în luna martie 2018. Se observă că în varianta aplicării Anexei 10, veniturile nete ale medicilor care efectuează gărzi se situează în jurul acelorași valori, cu diferențe nesemnificative în cazul sporurilor de până la 75%.

În figura de mai jos se pot observa variațiile de creștere în cazul medicilor care nu efectuează gărzi peste norma legală, în funcție de sporurile acordate. Așadar, menținerea sporurilor la luna ianuarie 2018 este net favorabilă medicilor.

admin
admin
Activitatea de cercetare a CCDSS se desfăşoară în sfera cercetărilor fundamentale şi aplicative din domeniul social, sindical și economico-social, a dezvoltării de programe și proiecte sociale, cu orientare spre creşterea capacităţii de generare de noi cunoştinţe ştiinţifice, în vederea asigurării suportului ştiinţific necesar progresului şi consolidării unei poziţii competitive în domeniul ştiinţelor sociale, fundamentarea şi susţinerea politicilor şi strategiilor de dezvoltare durabilă a organizațiilor în contextul integrării europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.