Seminarul internațional: Three years after the migration and security agendas: Where does the public sector stand?

În armonie cu practicile celor mai importante instituții din România, Federația „Solidaritatea Sanitară” este în aceste zile gazda seminarului internațional Three years after the migration and security agendas: “Where does the public sector stand?” (Trei ani după agendele privitoare la migrație și securitate: “Unde se află sectorul public?”).

Seminarul se desfășoară în perioada 20-22.09.2018 la Novotel (București) găzduind 86 de invitați din toate țările Europei, alături de participanții din organizații sindicale importante din România.

În cadrul lucrărilor experții Federației „Solidaritatea Sanitară” prezintă datele ultimelor cercetări desfășurate pe tema migrației și impactul acesteia asupra salariaților din sănătate, alături de bunele practici ale organizației în domeniul acțiunilor bazate pe dovezi.

Principalele teme abordate în cadrul seminarului pe zona sectorului sanitar:

  • Migrația personalului medical și efectele ei
  • Securitatea sistemelor de asigurare socială
  • Utilizarea acțiunilor bazate pe dovezi
  • Pregătirea principalei teme pentru anul viitor: sănătatea și securitatea în muncă
  • Problemele cu care se confruntă la ora actuală salariații din sănătate.

Evenimentul face parte din acțiunile prealabile preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene de România, Federația „Solidaritatea Sanitară” având propriile propuneri pentru agenda acțiunilor specifice sănătății la nivel european.

Seminarul este finanțat de Comisia Europeană și EZA.

Împreună putem reuși!

Alăturați-vă eforturilor noastre de a face un sistem sanitar mai bun pentru dvs.!

filtrare
foto