Amendamente propuse Camerei Deputaților de către Federația ”Solidaritatea Sanitară”, referitoare la acordarea stimulentului de risc

Documente

Federația „Solidaritatea Sanitară”, în calitate de organizație sindicală reprezentativă la nivelul sectorului sanitar, a înaintat astăzi propunerile de amendamente la Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 43/2020 pentru aprobarea unor măsuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a răspândirii coronavirusului COVID-19, pe perioada stării de urgenţă (PL-x nr. 257/2020).

Propunerile asupra proiectului de act normativ, care se referă la acordarea stimulentului de risc în sumă de 2500 lei brut, au fost comunicate președintelui Camerei Deputaților și președinților următoarelor comisii parlamentare: Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, Comisia pentru muncă şi protecţie socială, Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, Comisia pentru sănătate şi familie, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi.

 
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


Lasă un răspuns