Document de poziție al ”Solidarității Sanitare” referitor la propunerile Guvernului asupra salarizării în sectorul sanitar public

Documente

Astăzi, 03.06.2021, începând cu ora 13.00 are loc prima dezbatere organizată de Ministerul Muncii pe domeniul de sănătate în ceea ce privește propunerile guvernului asupra salarizării în sectorul public de sănătate, cuprinse în Memoriul adoptat în urmă cu aprox. 2 luni.

Documentul înaintat de Federația ”Solidaritatea Sanitară”, prezentă la această primă rundă de negocieri, către Ministerul Muncii cuprinde poziția organizației față de intențiile guvernului.  
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


4 comentarii

 • Butucea lacramioara

  Bună ziua.Va rog sa vorbiți și despre pensionarea femeilor cu mai mulți copii.Lucrez la covid de când a început pandemia.

 • Florina M

  Am dori creșterea salariilor la infirmiere, îngrijitoare, brancarzi asa cum sa promis.

 • Olimpia Irimia

  V-as ruga frumos,daca puteti ,pe noi asistentele medicalele de la scolii ,licee,gradinite din provincie(Prahova),sa ne scoateti din ghearele primariilor sa nu mai fim tratate precum functionarii publici,bagate in grila salariala a asistentilor comunitari,socialii sa ne preia ministerul.Sa ni se doteze aparatul medical scolar conform ordinului 438/2021 de mai multe ori intr-un an de zile nu odata pe an ca sa putem avea grija cumtrebuie de elevii.
  Contractul cadruni-l aproba primaria ei decid si ne umilesc cum vor salarial nu putem avea beneficiile salariale cum au colegele de la ASSMB desi practicam aceasi meserie si facem aceleasi lucruri.

 • Olarasu Angelica

  Bună ziua,lucrez ca infirmieră într un camin cu persoane vârstnice di Galați.Vreau să menționez că lucrăm de noapte deci sporul de tură este un drept,avem beneficiari cu diverse patologii de la BPOC la Boli psihice,boli transmisibile,etc.Mereu un pericol dar sporul este de 15%mereu în discuție de al reduce sau chiar lua…Vă spun că merităm chiar mai mult de 15%spor de condiții grele,bineînțeles și reglarea salariilor la grila actuală,,suntem mereu în urma celorlalte profesii

Lasă un răspuns