Federația ”Solidaritatea Sanitară” reia solicitările de modificare a cadrului legislativ pentru acordarea stimulentului de risc

Documente

Astăzi, 12 iunie, Federația ”Solidaritatea Sanitară” a reluat solicitările de modificare a cadrului legislativ pentru acordarea stimulentului de risc în cuantum de 2500 lei brut, înaintând Camerei Deputaților amendamentele asupra Proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 64/2020 privind modificarea şi completarea art. 8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 43/2020, proiect de lege aflat în procedură legislativă.

Documentul a fost înaintat atât președintelui Camerei Deputaților cât și președinților următoarelor comisii, cu atribuții de întocmire a raportului și avizare a actului normativ: Comisia pentru muncă şi protecţie socială, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, Comisia pentru sănătate şi familie, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


Un comentariu

Lasă un răspuns