Federația ”Solidaritatea Sanitară” solicită o întâlnire comună Ministerul Sănătății – CNAS – ”Solidaritatea Sanitară” în vederea asigurării finanțării creșterilor salariale

Documente

Pentru clarificarea și rezolvarea situației finanțării de către CNAS a influențelor salariale aferente creșterilor salariale de la 1 ianuarie 2019, Federația „Solidaritatea Sanitară” a solicitat stabilirea unei întâlniri comune Ministerul Sănătății – C.N.A.S. – ”Solidaritatea Sanitară”.

 

Solicitarea vine în contextul refuzului CNASS pentru finanțarea  – către spitalele – a creșterilor salariale (creșterea salariilor de bază ale unor categorii de salariați) de la 1 ianuarie 2019, respectiv asigurarea finanțării de la o poziție distinctă a influențelor financiare aferente acestor creșteri salariale. Motivul refuzului îl constituie interpretarea pe care această instituție o dă art. 38, alin. 3, lit. g) din legea 153/2017.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


Lasă un răspuns