Am lansat Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății

Federația „Solidaritatea Sanitară” anunță lansarea publică a Cărții de Onoare a Prietenilor Sănătății, aceasta având drept principal obiectiv evaluarea contribuțiilor din ultimele două decenii.

Lansarea a avut loc în cadrul Conferinței aniversare: Două decenii de SOLIDARITATE(A) în sănătate (desfășurată vineri, 03 iunie 2022, în Sala Amfiteatru a Institutului Național de Statistică din București. La acest eveniment au participat o serie de invitați, majoritatea având calitatea de protagoniști ai Cărții de Onoare a Prietenilor Sănătății.

În format online Cartea de Onoare a Prietenilor Sănătății poate fi accesată la adresa: https://cops.ro.

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății este alcătuită pe baza celor mai semnificative contribuții la creșterea calității vieții profesionale a lucrătorilor din sănătate. Persoanele selectate pot fi considerate prietenii Sănătății deoarece, acordând atenție profesioniștilor din sănătate, odată cu creșterea calității vieții profesionale a acestora au determinat creșterea calității serviciilor medicale.

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății include și o serie de personalități din presă, selectate pentru obiectivitatea și stăruința de care au dat dovadă în documentarea aspectelor relevante pentru sistemul sanitar în general și profesioniștii din sănătate în special.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


etichete

Lasă un răspuns