Matricea de analiză a echității ierarhizării salariilor de bază – situația actuală (02.03.2023)

Documente

Pentru corecta înțelegere a acestei evaluări precizăm că:

  1. Raportarea este făcută la coeficienții de salarizare prevăzuți în lege (în condițiile în care nu toate categoriile de angajați au ajuns la nivelul: coeficientul de ierarhizare*2500).
  2. Evaluarea este făcută la nivelul coeficienților de ierarhizare ce corespund unităților neclinice (excepție făcând cele precizate la punctul următor).
  3. Pentru personalul nemedical/TESA matricea de analiză a echității ierarhizării salariilor de bază – situația actuală (02.03.2023) ia în considerate coeficienții rezultați din mutarea în Anexa nr. 7, nivelul „unități subordonate autorităților publice centrale”, grila de salarizare stabilită prin aplicarea (descendentă) a gradațiilor de vechime și a categoriilor salariale.

Precizare tehnică: pentru corecta vizualizare a informaților vă recomandăm să descărcați documentul (este în formatele .png; .bmp; .JPG) pe calculator și apoi să creșteți dimensiunea imaginii. Acestea sunt linkurile de descărcare:

 

 
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


Lasă un răspuns