Ministerul Sănătății confirmă solicitarea ”Solidarității Sanitare” cu referire la respectarea principiului dreptului dobândit

Astăzi, 27 februarie, a avut loc la sediul Ministerului Sănătății ședința comisiei de dialog social, ce a avut pe ordinea de zi și hotărârea de guvern referitoare la adoptarea Regulamentului de sporuri. La solicitarea Federației ”Solidaritatea Sanitară” din România pentru respectarea procedurii legale, avizul comisiei referitor la Regulamentul de sporuri aplicabil sistemului sanitar public a fost amânat, urmând ca regulamentul să fie reintrodus pe ordinea de zi după îndeplinirea condiției de elaborare a lui cu consultarea și acordul federațiilor sindicale reprezentative din sectorul sanitar. Ministerul Sănătății a confirmat, în cadrul dezbaterilor din comisie, solicitarea Federației ”Solidaritatea Sanitară” din România cu referire la respectarea principiului dreptului dobândit, respectiv a faptului că nici un venit existent la data adoptării noului regulament nu trebuie să scadă.

Focus Ediția II nr. 1Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


Lasă un răspuns