Regulamentul de sporuri privind condițiile de muncă a fost publicat în Monitorul Oficial

Documente

Regulamentul privind sporurile pentru condiţii de muncă din Sănătate şi Asistenţă socială a fost adoptat de  Guvernul României prin Hotărârea de Guvern nr. 153 din 29 martie 2018 publicată în Monitorul Oficial nr. 284 din 30 martie 2018.

Introducerea limitelor minime în Regulamentul de sporuri  a fost o solicitare exclusivă și imperativă a Federației ”Solidaritatea Sanitară” susținută constant pe parcursul negocierilor cu Ministerul Sănătății.

Aici găsiți începutul demersului nostru privind introducerea limitei minime

Regulamentul de sporuri ar fi putut arăta așa, respectiv fără limite minime, identic ca prevederile art. 7 din Anexa II, cap II din Legea 153/2017. Aceasta a fost forma inițială propusă de Ministerul Sănătății după apariția Legii salarizării, „spor de până la…”

Regulamentul Cadru privind sporurile poate fi consultat mai jos
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


5 comentarii

  • Ianko Petruta

    De 14 ani lucrez pe post de asistent medical principal anestezie, de anul trecut sunt incadrara in ATI cu salarul de baza dar nu am avut nici inainte nici acum spor de ATI.Nu fac ture lucrez doar in sala si pana acum 2 ani am facut ture de 12 h in weekend pe terapie.Vreau sa stiu de ce nu pot sa primesc spor de ATI?!

  • Serban Delia

    Buna ziua! Intreb la farmacia cu cirvuit inchis din cadrul spitalului nu se acorda spor ptr farmacistii care fac receptura .?

  • am calculat salariu plus garzi conform genereaza fluturas //program /dar nu corespunde cu realitate /se vorbeste de doua baze de calcul//eu tot nu inteleg de ce iau bani mult mai putini

Lasă un răspuns