”Solidaritatea Sanitară” înaintează Ministerului Sănătății propunerile de principiu asupra viitorului ordin MS în care vor fi stabilite condițiile acordării sporului de 30%

Documente

Federația „Solidaritatea Sanitară” din România a solicitat Ministerului Sănătății organizarea unei întâlniri privind stabilirea modalității de transpunere a prevederilor art. 7 alin. 1 din Legea nr. 56/2020 (acordarea sporului de 30%) în Ordinul comun al ministrului sănătăţii, al ministrului afacerilor interne şi al ministrului finanţelor publice.

Pentru transpunerea corectă a prevederilor legii nr. 56/2020 în discuție, am comunicat ministerului punctul de vedere oficial al Federației „Solidaritatea Sanitară”, bazat pe interpretarea prevederilor legale aplicabile situației actuale.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


2 comentarii

  • Lia Vlaicu

    Buna ziua , ce se întâmpla cu angajații din Cab med Școlare care am fost detașați la DSP și ISU și am coordonat carantinarea și izolare celor intrați in țara , am adunat declarațiile din vămi , am realizat baza de date online , etc . De ce nu primim sporul de 30% ?????

  • Gogoase

    Buna ziua!Lucrez in laborator analize medicale,pe timpul perioadei de urgență am recoltat ambulatoriu,am avut probe de la alte spitale care au fost suspecte,am avut pozitivi în laborator,noi ca asistenți nu beneficiem de stimulent de risc,doar cadrele superioare?nu mi se pare normal,pt ca,cadrele nu lucreaza singure.va multumesc!

Lasă un răspuns