”Solidaritatea Sanitară” solicită Camerei Deputaților adoptarea unui proiect de lege reparatoriu pentru personalul nemedical (TESA)

Documente

Având în vedere faptul că în data de 23/24 septembrie 2019 va intra în dezbaterea plenului Camerei Deputaților spre aprobare proiectul de lege 212/2018 care vizează modificarea  alin. 1 al art. 7, cap. II al Anexei nr. II din Legea 153/2017, în sensul aplicării Regulamentului de sporuri specific sănătății pentru întregul personal din unitățile sanitare și medico-sociale, Federația „Solidaritatea Sanitară” din România a solicitat Camerei Deputaților să sprijine adoptarea acestui proiect de lege.

Această modificare este necesară pentru a repune în drepturi o categorie de personal, respectiv personalul nemedical (TESA) din Sănătate, în ceea ce privește acordarea sporurilor pentru condiții de muncă.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


etichete
Categorii de personal: personal tesa Insituție: Camera Deputaților

2 comentarii

  • Mariana Dorosencu

    Lucrezi în aceeași clădire, în aceleași condiții, nu la patul bolnavului dar printre ei. În aceeași situație sunt și personalul civil din armata ba mai rău. Ei iau parte la toate activitățile militarilor, participa la alerte etc dar au pensie, grila de salarizare diferita. Nu e just. Dar România e lovita de anormalitate

  • Croitoru Adriana Valentina

    As medicali din cabinetele medicilor de familie de ce nu benefiiciaza de nimic nu sunt sporuri nu bani nu bonurii de masa noi ai cui suntem avem aceaș scoala facem aceleași tratamente

Lasă un răspuns