”Solidaritatea Sanitară” solicită Patriarhiei Române organizarea unei slujbe pentru pomenirea și pentru cinstirea memoriei salariaților din Sănătate

Documente

Eroii în alb, astfel cum noi îi numim, cei care de mai bine de trei luni de zile, cu devotament au tratat, au îngrijit și au fost alături de oamenii aflați în suferință, pe fondul epidemiei Covid-19, sunt salariații din Sănătate care, în multe cazuri, au fost nevoiți să treacă și ei prin suferință, contaminându-se la locul de muncă.

Mai mult de 3.000 de colegi au fost în situația contaminării la locul de muncă și, din păcate și cu mari regrete, pentru optsprezece salariați din Sănătate a însemnat sacrificiul suprem, pierzându-și viața în lupta cu epidemia Covid-19.

Pentru noi, sănătatea salariaților care continuă să lupte să salveze sănătatea și viața pacienţilor este esențială iar cei plecați în lumea celor drepți trebuie să rămână în memoria noastră, a tuturor, pentru spiritul de sacrificiu și pentru devotamentul de care au dat dovadă.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


Lasă un răspuns