”Solidaritatea Sanitară” a solicitat Senatului și solicită și Camerei Deputaților să modifice proiectul de lege al Guvernului privind starea de alertă

Documente

Federația „Solidaritatea Sanitară”, în calitate de organizație sindicală reprezentativă la nivelul sectorului sanitar, a transmis Senatului și Camerei Deputaților propunerile referitoare la Proiectul  de lege privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (înregistrat la Senat sub nr. L279/2020).

Ținând cont de faptul că Proiectul de lege în discuție are ca obiect importante modificări privind raporturile de muncă considerăm necesară efectuarea tuturor corecțiilor solicitate de noi la această lege, astfel cum au fost înaintate celor două camere ale Parlamentului.

În absența modificărilor pe care le solicităm se va ajunge la situația de a introduce prin acest text de lege munca forțată!

Documentul oficial FSSR a fost înaintat președinților Senatului și Camerei Deputaților, precum și președinților următoarelor comisii ale Camerei Deputaților: Comisia pentru Muncă și Protecție Socială, Comisia pentru Sănătate și Familie, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi și Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare.

 
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


Lasă un răspuns