Rezultatele evaluării nivelului de protecție a salariaților din Sănătate în fața pandemiei COVID 19

Documente

Subiectul acestei cercetări îl constituie opinia salariaților din sectorul sanitar privind nivelului protecției în fața pandemiei COVID 19, accentul căzând pe echipamentele de protecție individuală și procedurile menite să asigure protecția salariaților.

Cercetarea a fost comandată de Federația „Solidaritatea Sanitară”, fiind desfășurată de Centrul de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” (CCDSS), specializat în evaluări de acest tip având ca subiecți angajații din sectorul sanitar.  Cercetarea face parte din Strategia de acțiune bazată pe dovezi, implementată de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România.

Rezultatele evaluării nivelului de protecție a salariaților din Sănătate în fața pandemiei COVID 19 le puteți consulta AICI: Evaluarea nivelului de protecție a salariaților din Sănătate în fața pandemiei COVID 19

 

Aici puteți găsi Evaluarea nivelului de protecție a salariaților din Sănătate în fața pandemiei COVID 19 cu datele actualizate în timp real
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-o apreciere mai jos:


Lasă un răspuns